Holland Zingt Hazes

Het openingsweekend van BAUT Backstage staat voor de deur. 8 maart is het zover en openen wij officieel onze deuren en trappen we af met een heerlijk Hollands menu bestaande uit de favorieten van Andre! Een blikje bier mag niet ontbreken dus het welkomstdrankje van de avond is een zekerheidje.

We serveren een drie gangen menu bestaande uit:

  • Voorgerecht: Rundercarpaccio, truffel, Parmezaan, aceto balsamico, olijfolie
  • Hoofdgerecht: Boeuf BIERguignon, black angus, muizenoogjes, knol, bier
    Friet van Frietboutique met mayonaise
  • Dessert: Wentelteefje van suikerbrood, blauwe bes compote, vanille ijs

Uiteraard houden we rekening met dieetwensen en allergieën mochten die aanwezig zijn. Maak dit vooraf duidelijk kenbaar in de reserveringsnotitie zodat wij hier tijdig een passend alternatief op kunnen voorbereiden.

Bovenstaand menu kost €45,- p.p. exclusief dranken, maar inclusief welkomstdrankje.

RESERVEREN VIA, KLIK