BAUT Backstage

Restaurant Amsterdam Arena: Reserveer bij BAUT Backstage

Baut Backstage biedt de ideale setting voor een heerlijk diner voorafgaand aan je favoriete concert. Tijdens concertdagen in zowel de Ziggo Dome als de Johan Cruijff Arena zijn wij geopend. Wij bevinden ons op slechts enkele meters lopen van de Amsterdam Arena, boven de hoofdingang van de Ziggo Dome. Vanaf je tafel kijk je uit het raam direct op de hoofdingang van het stadion. In ons restaurant nemen wij je mee ‘achter de schermen’. Met podiumtechniek wordt het restaurant sfeervol verlicht en staat de avond volledig in het teken van de optredende artiest. Of je nu met vrienden langskomt of met een grote groep, tijdens concertdagen verwelkomen wij je graag voor een borrel of diner. Reserveer tijdig om zeker te zijn van een tafel.

Dineren bij BAUT Backstage is de ultieme voorbereiding op een evenement in de Johan Cruijff Arena

De perfecte locatie

Gezellige Sfeer en Uitstekende Service

Een bezoek aan de Johan Cruijff Arena is niet compleet zonder een diner bij Baut Backstage. Gelegen pal naast de Amsterdam Arena biedt Baut Backstage de perfecte start van een onvergetelijke avond met voortreffelijke gerechten en uitstekende service. Of je nu komt voor een concert, een voetbalwedstrijd of een ander evenement, Baut Backstage zorgt ervoor dat je in stijl kunt genieten van een heerlijk diner. Reserveer vandaag nog je tafel en maak je avond in de Johan Cruijff Arena compleet met een culinaire ervaring die je niet snel zult vergeten.

Ideale bestemming

ARRANGEMENTEN VOOR ZAKELIJKE EVENEMENTEN EN GROEPEN

Wat BAUT Backstage echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid voor gasten om te genieten van een heerlijke maaltijd voorafgaand aan een concert of evenement in de Johan Cruijff Arena. Het restaurant biedt een handige en gezellige plek om samen te komen met vrienden of familie voordat de deuren opengaan van de Johan Cruijf Arena. Baut Backstage is gelegen direct naast de Amsterdam Arena. Het is een ideale bestemming voor concertliefhebbers die op steenworp afstand van de Amsterdam Arena nog even lekker willen dineren in een setting die je meeneemt “achter de schermen”.

Offerte aanvragen