BAUT Backstage

Restaurant Ziggo Dome

Het concept van BAUT Backstage is geïnspireerd door de energieke sfeer van een backstage-omgeving tijdens concerten en shows. Het restaurant ademt een levendige, creatieve atmosfeer uit, met industriële elementen en artistieke details die een ode zijn aan de wereld van entertainment. De inrichting is eigentijds en verrassend, waarbij gasten zich omringd voelen door de magie van het podium. Of het nu gaat om een intiem diner voor twee of een grotere groepsbijeenkomst, BAUT Backstage heeft voor ieder wat wils. Het is niet alleen een eetgelegenheid, maar een beleving op zichzelf, waar gasten worden ondergedompeld in de opwinding en magie van live entertainment terwijl ze genieten van voortreffelijke gerechten. Het is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een memorabele avond vol smaak en spektakel in het hart van Amsterdam.

BAUT Backstage geeft thematisch invulling aan jouw concert avond!

Een diner of lunch

Een diner of lunch in de Ziggo Dome

Het menu van BAUT Backstage is een gastronomische reis op zichzelf. De keuken is innovatief en biedt een mix van internationale smaken met een moderne twist. Van heerlijke voorgerechten tot verrukkelijke hoofdgerechten en decadente desserts, de culinaire creaties zijn een feest voor de zintuigen. De menukaart weerspiegelt de diversiteit en creativiteit die ook terug te vinden is in de wereld van muziek en entertainment.

Ideale bestemming

ARRANGEMENTEN VOOR ZAKELIJKE EVENEMENTEN EN GROEPEN

Wat BAUT Backstage echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid voor gasten om te genieten van een heerlijke maaltijd voorafgaand aan een concert of evenement in de Ziggo Dome. Het restaurant biedt een handige en gezellige plek om samen te komen met vrienden of familie voordat de gordijnen opengaan en het spektakel begint. Het is een ideale bestemming voor zowel concertliefhebbers als fijnproevers die op zoek zijn naar een complete ervaring.

Offerte aanvragen