Opening 8 maart in de Ziggo Dome

Nieuwsflits: BAUT Backstage, het ultieme culinaire en muzikale spektakel, maakt zijn glorieuze terugkeer op 8 maart in de Ziggo Dome tijdens het ongekend populaire evenement Holland Zingt Hazes. Na een tijdelijke sluiting, opent BAUT Backstage opnieuw zijn deuren om gasten te verwennen met een onvergetelijke ervaring van smaak en geluid.

Met een unieke combinatie van culinaire hoogstandjes en live entertainment, belooft BAUT Backstage een avond vol genot en vermaak te bieden. Gelegen in de indrukwekkende Ziggo Dome, zal de locatie het toneel zijn van Holland Zingt Hazes, waar fans van de Nederlandse muzieklegende hun favoriete nummers live kunnen beleven.

Naast het gastronomische festijn kunnen gasten genieten van de onmiskenbare sfeer van Holland Zingt Hazes, waar de grootste hits van André Hazes de Ziggo Dome zullen vullen. Het samenspel van heerlijk eten en meeslepende muziek maakt BAUT Backstage de perfecte plek voor een complete avond uit.

Reserveringen voor deze unieke ervaring zijn nu geopend, maar wees er snel bij, want de vraag zal ongetwijfeld groot zijn. Mis niet de kans om de heropening van BAUT Backstage te vieren op 8 maart in het restaurant Ziggo Dome tijdens Holland Zingt Hazes. Een avond vol smaak, klasse en muzikale magie wacht op u.